Terapitime / Personlig veiledning

Pris: kr. 800,- for 75 minutter.

Du arbeider i ditt eget tempo i en trygg atmosfære sammen med meg. Vi bruker kunst- og uttrykksmetodene for å åpne sansene – gjennom bilde, tekst, bevegelse og lyd. Hensikten er ikke å skape god kunst, men å bruke kreative metoder for å få tak i visdommen som ligger bak de vanlige begrensningene som ofte styrer tilværelsen.

Tilbudspakke: Kr. 5000,- for 10 klokketimer (8 timer á 75 minutter).

Egenterapi / veiledning for
studenter eller for deg som er utenfor arbeidslivet

25 % rabatt:
kr. 600,- for 75 minutter.

Terapitime / personlig veiledning for studenter ved "Norsk institutt for kunstuttrykk og kommunikasjon", andre studenter og for deg som ikke er i arbeid.

Gjennom et terapiforløp vil du få anledning til å bruke alle metodene innen kunst- og uttrykksterapi.

Helgekurs:
Kunstterapi som døråpner

Pris: Kr. 1850,-
Kurset går over lørdag og søndag fra kl. 10.00–16.00 hver dag.

Lengter du etter å bruke mer av deg selv? Er dette en del av deg som du savner, men ikke har hatt kontakt med på lenge? Eller er dette en ressurs som du enda ikke har tatt i bruk? Denne helgen søker du en vei inn til deg selv og den du lengter etter å være.

Vi bruker kunst- og uttrykksmetodene for å åpne sansene - gjennom bilde, tekst, bevegelse og lyd. Hensikten er ikke å skape god kunst, men å bruke kreative metoder for å få tak i visdommen som ligger bak de vanlige begrensningene som styrer tilværelsen.

Neste kurs: 16.–17. november.


Kveldsgruppe:
Det kreative barnet

Pris: Kr. 1600,-
Du vil delta i en liten, lukket gruppe som møtes ukentlig 4 mandager fra kl. 18.30–20.30.

I løpet av disse ukene vil vi nærme oss "Det indre barnet". Vi vil lokke det fram fra skjulestedet og la det gradvis fortelle sin historie. Frigjøringen av uhensiktsmessige mønstre, gjør at vi kan tre fram med styrke og skaperkraft. Når sår fra fortiden blir helet, kan vi leve som friere mennesker. Som om når en sjelebit ønskes velkommen hjem ...

Vi bruker kunst- og uttrykksmetodene for å åpne sansene – gjennom bilde, tekst, bevegelse og lyd.